De website is vernieuwd, klik hier voor de oude website

De kleurrijkste datingsite van Nederland

In 5 stappen naar een match
Ik ben op zoek naar een
Inlog leden

Mixedmatches is sinds 2004 de grootste multiculturele en datingsite van Nederland en België waar vele verschillende culturen elkaar ontmoeten. Wij noemen onze site dan ook de kleurrijkste datingsite van Nederland en België

In de afgelopen 18 jaar hebben wij al vele duizenden singles in Nederland en België aan een serieuze relatie of een leuke date mogen helpen.

Geïnteresseerd geworden? Schrijf je dan geheel gratis in en neem een kijkje tussen de duizenden profielen op onze site

Wij houden onze datingsite graag gezellig en veilig voor onze leden : profielen worden dan ook vooraf gecontroleerd en onze moderator houdt de site voor jou in de gaten. Bij vragen kan je ook altijd je vraag stellen aan onze helpdesk en helpen we jou verder

Inschrijving op mixedmatches is geheel gratis en wij zullen je dan ook nooit verplichten tot het doen van een betaling.

Tot ziens op mixedmatches Het team van mixedmatches.nl

De kleurrijkste

Of je nu op zoek bent naar een partner met een andere achtergrond, er voor open staat of gewoon een leuke date wilt: je vindt het allemaal op deze site!

Voor iedereen

Wij noemen het 'de kleurrijkste datingsite' van Nederland, maar ook als je helemaal geen voorkeur hebt voor kleur of cultuur, nodigen we je uit om een kijkje te nemen op onze site.

Gratis

MixedMatches.nl sinds 2004 dé datingsite waar vele verschillende culturen elkaar ontmoeten. Inschrijving is geheel gratis. Tot ziens op MixedMatches.nl!

Nieuw op Mixedmatches.nl

  • Wil je altijd en overal kunnen daten en berichtjes sturen en ontvangen?

    Dowload dan de app van mixematches in de Google Play Store of Apple Store. De app is gratis te downloaden. Of gebruik de mobiele site van mixedmatches.

Meld je gratis aan in 5 stappen

12345
Ik ben op zoek naar een