De website is vernieuwd, klik hier voor de oude website

De kleurrijkste datingsite van Nederland

In 5 stappen naar een match
Ik ben op zoek naar een
Inlog leden

MixedMatches.nl | Multiculturele datingsite voor Nederland en België

MixedMatches.nl is de grootste multiculturele datingsite van Nederland en België.

We leven in een multiculturele samenleving en vreemd genoeg zijn meeste datingsites verre van een afspiegeling van deze multiculturele samenleving.

MixedMatches.nl is de datingsite waar multicultureel Nederland en België elkaar ontmoet.

MixedMatches.nl is opgericht in augustus 2004 door Arnaud Ruighaver en Danielle Neslo: hij van Nederlandse- en zij van Surinaamse afkomst. Inmiddels is MixedMatches.nl de grootste multiculturele datingsite van Nederland en België met bijna 20.000 leden.

Maak kennis met multicultureel daten en schrijf je gratis in op MixedMatches.nl, de grootste multiculturele datingsite van Nederland en België!

Tot ziens op MixedMatches.nl!

De kleurrijkste

Of je nu op zoek bent naar een partner met een andere achtergrond, er voor open staat of gewoon een leuke date wilt: je vindt het allemaal op deze site!

Voor iedereen

Wij noemen het 'de kleurrijkste datingsite' van Nederland, maar ook als je helemaal geen voorkeur hebt voor kleur of cultuur, nodigen we je uit om een kijkje te nemen op onze site.

Gratis

MixedMatches.nl sinds 2004 dé datingsite waar vele verschillende culturen elkaar ontmoeten. Inschrijving is geheel gratis. Tot ziens op MixedMatches.nl!

Nieuw op Mixedmatches.nl

  • Wil je altijd en overal kunnen daten en berichtjes sturen en ontvangen?

    Dowload dan de app van mixematches in de Google Play Store of Apple Store. De app is gratis te downloaden. Of gebruik de mobiele site van mixedmatches.

Meld je gratis aan in 5 stappen

Ik ben op zoek naar een