De website is vernieuwd, klik hier voor de oude website

FAQ

Algemeen

 • Wie zijn wij?

  MixedMatches is in augustus 2004 opgericht door Arnaud Ruighaver en Danielle Neslo (Zij van Surinaamse en hij van Nederlandse afkomst).
  Ze constateerden dat op veel sites, andere culturen dan de Nederlandse sterk ondervertegenwoordigd waren.
  In Amerika waren inmiddels al vele zogenaamde "interracial datingsites" succesvol en derhalve werd het idee geboren om een dergelijk concept ook in Nederland te introduceren.  Inmiddels hebben ruim 50.000 mensen zich sinds augustus 2004 ingeschreven op MixedMatches en het aantal leden en de belangstelling groeit nog steeds gestaag.

   

   

 • Is deelname aan Mixed Matches gratis?

  Een ieder kan gratis ingeschreven staan bij Mixed Matches.
  Mixed Matches kan en zal je nooit verplichten om betalend lid te worden. Met een gratis lidmaatschap kan je onbeperkt profielen bekijken, berichten ontvangen en lezen van betalende leden en tot 5 interesseberichten versturen per dag.

   

                                                                                                                                                  

   

   

 • Mag ik erotische oproepen plaatsen?

  Het plaaten van erotische profielen en oproepen is absoluut niet toegestaan op mixedmatches en deze profielen zullen onmiddelijk van de site verwijderd worden. Stellen zijn eveneens niet toegestaan op de site.

   

 • Mag ik reclame maken voor producten en/of diensten?

  Nee, het maken van reclame voor producten en of diensten is niet toegestaan. Dergelijke profielen worden onmiddelijk verwijderd van de site.

Zilveren en Gouden lidmaatschap

 • Wat is het verschil tussen een gouden en zilveren lidmaatschap?

  Met een gouden lidmaatschap kan je gebruik maken van alle mogelijkheden welke de site biedt: onbeperkt berichten versturen en ontvangen, interesseberichten versturen en gebruik maken van onze geavanceerde Instant Messenger waarmee je 1 op 1 kan chatten, gebruik kan maken van je webcam en zelfs kan praten met elkaar.

  Met een gratis zilveren lidmaatschap kan je onbeperkt interesse tonen in andere leden middels het versturen van interesseberichten. Indien een ander lid, welke een gouden lidmaatschap heeft, jou benaderd voor een chatsessie, kan je eveneens chatten met deze persoon. 

   

   

 • Wat zijn de kosten van een Gouden Lidmaatschap?

  Gouden lidmaatschap: 

  De prijs bedraagt € 19,50 per maand en het lidmaatschap wordt na een maand automatisch beeindigd.

  LifeTime! lidmaatschap:

  Voor een bedrag van  49,50 kan u ingeschreven staan zolang u dat zelf wenst op de site. U betaalt dus eenmalig een bedrag om onbeperkt ingeschreven te staan.

 • Hoe kan ik betalen?

  Onder het tabblad "mijn profiel" vind je de optie om je aan te melden voor een gouden of lifetime lidmaatschap. Via Ideal of Bancontact Mr Cash kunt u eenvoudig middels de website betalen.
  Na betaling is uw account direct geactiveerd naar desbetreffend lidmaatschap.

  Wij incasseren nimmer automatisch.

In- en uitloggen

Foto's

 • Hoe plaats ik een foto bij mijn profiel?

  Nadat je bent ingelogd, kan je onder het tabblad mijn profiel een foto toevoegen. De foto dient als een JPG bestand opgeslagen te zijn op je pc. Door te klikken op de tekst "bladeren" kan je de foto selecteren. Nadat de foto geselecteerd is duurt het enige seconden totdat deze zichtbaar is.

  Nadat de foto geplaatst is, bestaat de mogelijkheid om deze te vervangen door een andere: klik hiervoor op de tekst: "verwijderen" en selecteer vervolgens een nieuwe foto. Indien de oude foto nog zichtbaar blijft, druk dan op de "F5" toets op het toetsenbord, de nieuwe foto zal dan zichtbaar worden.

   

 • Kan ik meerdere foto's plaatsen bij mijn profiel?

  Nee, op dit moment bestaat er geen mogelijkheid om meerdere foto,s bij je profiel te plaatsen.

 • Waarom is mijn foto verwijderd?

  De redactie van Mixed Matches kan na plaatsing van een foto besluiten om deze te verwijderen. Foto,s met aanstootgevende afbeeldingen, erotische afbeeldingen, foto,s van kinderen zijn niet toegestaan. Enkel fotos welke een duidelijk beeld geven van uzelf worden goedgekeurd door de redactie

 • Kan ik mijn foto ook opsturen naar Mixed Matches?
  Nee, dit is helaas niet mogelijk.

Profiel

 • Hoe kan ik mijn profiel wijzigen?

  Nadat U bent ingelogd met uw gebruikersnaam en wachtwoord, bestaat de mogelijkheid om uw profiel te wijzigen. Op de homepagina kiest u voor de optie: Mijn profiel. Vervolgens komt u op uw profielpagina waar u kiest voor de optie: mijn profiel wijzigen.
  Op deze pagina kan u de eerder ingevulde profielgegevens aanpassen.

 • Waarom is mijn profiel verwijderd door Mixed Matches?

  De redactie van MixedMatches kan in een aantal gevallen besluiten om uw profiel te verwijderen van de site: het doen van erotische oproepen, aanstootgevende uitspraken in uw profiel, vermelding van een e-mail adres in het profiel, zijn de meest voorkomende redenen waarom we besluiten dat een profiel verwijderd wordt van de site. Ook het vermelden van onzinnige / niet relevante teksten in de persoonsbeschrijving, kan een reden zijn dat we uw profiel van de site verwijderen: De persoonsbeschrijving dient een duidelijke omschrijving van u als persoon te geven.

 • Hoe kan ik mijn profiel verwijderen van de site?

  Indien u niet meer ingeschreven wenst te staat op de site, kan u eenvoudig uw profiel verwijderen van de site. Nadat u ingelogd bent met uw gebruikersnaam en wachtwoord, kiest u op de homepagina voor de optie: mijn profiel. U komt vervolgens op de profielpagina waar u kiest voor de optie: profiel verwijderen.

  Nadat u bevestigd hebt dat uw profiel verwijderd kan worden van de site, is uw profiel niet meer aanwezig op de site, ook ontvangt u geen e-mail meer van ons.

Berichten ontvangen en versturen

 • Hoe kan ik een bericht versturen?

  Om een bericht te versturen dien je allereerst ingelogd te zijn op de site. Door het aanklikken van een profiel of een foto van de persoon welke je een bericht wilt versturen, krijg je de mogelijkheid om een bericht te versturen. Vervolgens kan je een bericht opstellen en dit versturen naar de betreffende persoon (enkel voor leden met een gouden lidmaatschap). Leden met een zilveren lidmaatschap kunnen een interessebericht versturen.

 • Hoe kan ik zien dat mijn bericht gelezen is?

  Zodra je bericht verzonden is, wordt het bericht geplaatst in de map "verzonden berichten". Zolang het gele envelopje ongeopend is, betekend dit dat de ontvanger je berichtje nog niet gelezen heeft.

   

 • Hoe kan ik een ontvangen bericht openen?

  Door te klikken op de aanheftekst van het bericht, wordt het bericht geopend en krijg je tevens de mogelijkheid om het bericht te beantwoorden en/of te verwijderen.

 • Waarom kan ik mijn berichten niet openen?

  Indien je beschikt over een zilveren lidmaatschap, kunnen enkel interesseberichten worden geopend. Voor de normale berichten staat een slotje en deze kunnen niet worden gelezen. Nadat men zich heeft aangemeld voor een gouden lidmaatschap, kunnen de berichten worden geopend.

 • Hoe kan ik een bericht verwijderen?

  Het bericht kan verwijderd worden door een vinkje te zetten voor het bericht en te klikken op de tekst "verwijderen"'. Indien je klikt op het bovenste witte hokje, krijg je de mogelijkheid om al je berichten te verwijderen.

   

 • Hoe blokkeer ik een ander lid?

  Indien men een bericht heeft ontvangen van een member waarvan men in de toekomst geen berichten meer van wil ontvangen, kan men dit in het ontvangen bericht van deze member aangeven door te klikken op de tekst "blokkeren".

Chatten

 • Hoe kan ik chatten met een ander lid?

  Mixed Matches beschikt over een geavanceerde 1 op 1 chatfunctie. Nadat je bent ingelogd verschijnt er bij de profielen van de andere on-line leden de tekst: "chat met me". Door het klikken op deze tekst wordt de chat geactiveerd en wordt er contact gezocht met deze persoon. Het kan enige tijd duren voordat het contact tot stand is gekomen. Zodra de tekst: "IC window is open" verschijnt, is het contact tot stand gekomen en kan je de chat sessie beginnen. Zodra de letters ABC gaan knipperen weet u dat er tekst wordt getypt door de persoon waarmee u de chatsessie heeft aangevangen.

 • Kan ik de chat ook uitschakelen?

  Ja, bij de instellingen van je profiel kan je aangeven dat je de messenger wilt blokkeren. Een ander lid kan je dan nooit ongevraagd middels de chat benaderen.

   

   

   

   

   

 • Waarom komt er geen contact tot stand?

  Er zijn meerdere redenen waarom het chatcontact niet tot stand komt. In sommige gevallen zorgen zogenaamde pop up blockers ervoor dat de chat niet geactiveerd wordt, ook kan het zijn dat degene waarmee u een chatsessie wilt starten zojuist de site heeft verlaten, het profiel blijft dan nog enige tijd online.  

   

Contact met Mixed Matches

 • Hoe kom ik in contact met Mixed Matches

  Contact met Mixed Matches is mogelijk per e-mail, per post of telefonisch.

  E-mail:
  Stuur een mail naar info@mixedmatches.nl of vul het contactformulier op de site in.

  Per post:
  Mixed Matches, Gerrit Rietveldhof 87, 3583 EV Utrecht.

  Overige informatie Mixed Matches:
  BTW nr: NL 1776.68.37.B01
  Kvk nr: KvK 30192730